acasăNoul serviciu de schimb – exchange.bitmahavi.com

Noul serviciu de schimb – exchange.bitmahavi.com

Dupa cum v-am obisnuit, noi cei de la bitMahavi venim cu o noua abordare a domeniului crypto in fiecare semestru. Asadar, acum a venit momentul pentru lansarea unui nou serviciu:

https://exchange.bitmahavi.com

Inca de la infiintarea proiectului bitMahavi, principalul scop a fost sa facilitam administrarea investitiilor utilizatorilor nostri, intr-un mod cat mai usor cu putinta, fie ca a fost vorba despre o simpla investitie pe termen scurt sau lung, si indiferent de volatilitatea pietei.

Caracteristicile ce definesc noul serviciu sunt, simplitatea si rapiditatea, criterii ce ni s-au parut esentiale in urma feedback-ului utilizatorilor, precum si a analizei pietei.

Motivul?

Intrucat utilizatorii crypto din Romania prefera site-urile internationale de trading, din prisma faptului ca ofera servicii complexe de trading si inovatii in domeniu, am decis sa schimbam strategia si sa ascultam fiecare parere in parte. Multi doresc sa intre in acest domeniu dar, fie nu cunosc toate informatiile necesare, fie nu au experienta in tranzactionare.   

Noul site de schimb crypto va pune la dispozitia utilizatorului o noua experienta de schimb rapid, cat si suport online si telefonic din partea adminilor.

Nou integrat in acest proiect este si Programul de Referral, prin care iti poti mari castigurile, primind din partea bitMahavi pana la 10% din comision. Mai multe informatii gasiti accesand urmatorul link: https://exchange.bitmahavi.com/affiliate

Vestile bune nu se opresc aici! Moneda WebDollar (WEBD) este acum disponibila pentru cumparare / vanzare.  

In continuare va lasam sa explorati noul site de schimb si multumim tuturor pentru feedback-ul oferit. In continuare asteptam sugestii pentru a va putea imbunatati experienta.