acasă0% comision la cumpărarea din ATM-uri

0% comision la cumpărarea din ATM-uri

0% COMISION la ATM-urile bitMahavi

Începând cu data de 06.05.2019 poți cumpăra Bitcoin, Bitcoin Cash, Ethereum și Litecoin din ATM-urile bitMahavi cu 0% comision. Dacă în trecut am avut cele mai mici comisioane de pe piață, acum oferim și mai multă flexibilitate clienților noștri! 

Tranzacțiile efectuate la ATM-urile noastre sunt procesate instant, în timp real și în siguranță. Dispozitivele elibereaza un card NFC (Cold wallet), pentru stocarea monedei Bitcoin. Intrucțiunile de folosire sunt disponibile în 3 limbi: Română, Engleză și Spaniolă.

Cum să cumperi monede virtuale folosind ATM-urile bitMahavi

Atunci când dorești să cumperi monede virtuale folosind ATM-urile bitMahavi va trebui să alegi suma pe care vrei să o transformi în moneda dorită. Pentru acest pas trebuie să alegi dintre cele 3 praguri pe care ATM-ul ți le va afișa:

– Mai puțin decât 1000 Ron
– Între 1000 Ron și 3000 Ron
– Mai mult decât 3000 Ron

După ce ai trecut de această etapă va trebui să introduci codul QR al portofelului tău electronic. Suma minimă de cumpărare a monedelor virtuale este de 100 de lei.

Află accesând rubrica noastră dedicată ATM-urilor care sunt locațiile din țară unde găsiți punctele bitMahavi. Click aici